Τομέας Ανθρωπιστικών Κοινωνικών Επιστημών και Δικαίου

Ημερίδα Φυσικής, Physics Day @ NTUA 2024 απο τη φοιτητική ομάδα NTUA Young Minds Section την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Η φοιτητική ομάδα NTUA Young Minds Section σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην ημερίδα Φυσικής, Physics Day @ NTUA 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, με ώρα έναρξης 10:45, στις Αίθουσες Πολυμέσων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης ΕΜΠ.

Η ημερίδα περιλαμβάνει τέσσερις κύριες ομιλίες στις θεματικές της Κοσμολογίας, της Πειραματικής Φυσικής των Υψηλών Ενεργειών, των Εφαρμογών της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Επιστήμη των Υλικών και της Πυρηνικής Φυσικής. Ακόμα θα υπάρχει πάγκους και ένα Poster Session, στο οποίο προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές της σχολής μας θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν μαζί μας το περιεχόμενο των ερευνητικών τους εργασιών. Τέλος, σε συνεργασία με μέλη του Συλλόγου Διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ, θα πραγματοποιηθεί μία σειρά από μικρές ομιλίες με τίτλο «Μετά τη ΣΕΜΦΕ: Από το Δίπλωμα στην Καριέρα», όπου διπλωματούχοι της ΣΕΜΦΕ θα παρουσιάσουν τη σταδιοδρομία τους στους νεότερους συναδέλφους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Είναι δυνατή και η εξ αποστάσεως παρακολούθηση των κύριων ομιλιών, όμως απαιτείται η εγγραφή σας, την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε στο https://indico.cern.ch/event/1408909/registrations/105651/.