ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ομιλία του κ. George Papanicolaou την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:30, στην Αίθουσα εκδηλώσεων ΕΜΠ, Κτ. Διοίκησης.

Στα πλαίσια του εορτασμού των 20 ετών από την ίδρυση της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Ε.Μ.Π., την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:30 θα δοθεί διάλεξη από τον διακεκριμένο έλληνα μαθηματικό Καθηγητή George Papanicolaou του Πανεπιστημίου Stanford, με τίτλο "Imaging Satellites". Η διάλεξη απευθύνεται σε ευρύτερο ακροατήριο που περιλαμβάνει προπτυχιακούς φοιτητές Μαθηματικών, Φυσικής ή Μηχανικούς.

Ο George Papanicolaou είναι Robert Grimmett Professor of Mathematics στο Πανεπιστήμιο Stanford και έχει τιμηθεί με τις διακρίσεις Alfred P Sloan Fellow, John Simon Guggenheim Fellow, Society for Industrial and Applied Mathematics (SIAM) Fellow, Fellow of the American Academy of Arts and Sciences, Member of the US National Academy of Sciences, SIAM von Neumann Prize, ανάμεσα σε άλλες.

Τον ομιλητή θα προλογίσει ο Πρύτανης του Ε.Μ.Π. Καθηγητής Ανδρέας Μπουντουβής.

Η διάλεξη έχει προγραμματιστεί να δοθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ε.Μ.Π. στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η πρόσβαση στη συγκεκριμένη αίθουσα, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως για όποια αλλαγή.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Ε.Μ.Φ.Ε.
Καθ. Σταύρος Κουρκουλής