Εργαστήρια

Πρόσκληση Συνέδριου του Economist με τίτλο: “The 8th Sustainability Summit for South East Europe and the Mediterranean

Με μεγάλη μας χαρά προσκαλούμε 25 καθηγητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος σας να παρευρεθούν τιμής ένεκεν ως καλεσμένοι μας στο επερχόμενο συνέδριο του Economist με τίτλο:The 8th Sustainability Summit for South East Europe and the Mediterraneanτο οποίο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στις 14 και 15 Οκτωβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι, Αθήνα.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Διακεκριμένοι ομιλητές από τη Ελλάδα, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα συμμετάσχουν συμπεριλαμβανομένου του καθηγητή οικονομικών του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (MIT) Daron Acemoglou και του βραβευμένου με Νόμπελ Joseph Stiglitz. Για το πιο ενημερωμένο πρόγραμμα μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως απευθυνθούν εδώ για να λάβουν το QR code που είναι απαραίτητο για την είσοδό στον χώρο. Παρακαλείσθε όπως επιλέξετε «Organiser's guest», ύστερα τα sessions που θα θέλατε να παρακολουθήσετε, την επιλογή «Registration» και τέλος για να εξαλειφθεί το κόστος, παρακαλούμε όπως συμπεριληφθεί το κουπόνι: UniSustain2024NTUA στο σχετικό πεδίο. Στο τέλος του συνεδρίου και κατόπιν αίτησης, δίνονται βεβαιώσεις παρακολούθησης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Συζήτηση με θέμα 'Πράσινο Υδρογόνο'