News

Διάκριση για τον Κοσμήτορα Καθηγητή κ. Σ. Κουρκουλή και για τη Σχολή ΕΜΦΕ

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του «23rd EUROPEAN CONFERENCE ON FRACTURE - ECF23» (June 27 - July 1, Madeira, Portugal) (https://www.ecf23.eu/) ο Κοσμήτορας της Σχολής ΕΜΦΕ, Καθηγητής κ. Σ. Κουρκουλής βραβεύθηκε από την EUROPEAN STRUCTURAL INTEGRITY SOCIETY (ESIS) (https://www.structuralintegrity.eu/site/), με το βραβείο του Honorary Membership της ESIS 2022, ως ένας «leading expert in structural integrity».

Παράλληλα, ο κ. Κουρκουλής διεκδίκησε και επέτυχε, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ESIS  (το οποίο απαρτίζεται από τους 28 προέδρους των Εθνικών Εταιρειών και τους προέδρους  των 20 Τεχνικών Επιτροπών (https://www.structuralintegrity.eu/site/activity/technical-committees) την ανάληψη της διοργάνωσης  του «25th EUROPEAN CONFERENCE ON FRACTURE» για το 2026, που θα αποτελεί και το έτος εορτασμού των 50 ετών της ESIS.

Η Κοσμητεία της Σχολής ΕΜΦΕ και η Σχολή συγχαίρουν τον Κοσμήτορα και για τις δύο επιτυχίες και εύχονται καλή επιτυχία στη διοργάνωση του «25th EUROPEAN CONFERENCE ON FRACTURE» (Athens, 2026). 

Picture1