Department of Physics

7th Sustainability Summit for South East Europe and the Mediterranean

Οι οργανωτές του Συνεδρίου :“7th Sustainability Summit for South East Europe and the Mediterranean  προσκαλούν 20 καθηγητές και φοιτητές της Σχολής να παρευρεθούν ως καλεσμένοι στο επερχόμενο συνέδριο του Economist με τον ίδιο τίτλο:“7th Sustainability Summit for South East Europe and the Mediterraneanτο οποίο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στις 20 & 21 Νοεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι, Αθήνα.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Εξοχότητας της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Επιφανείς ομιλητές από όλο τον κόσμο θα βρεθούν  στην Αθήνα για μια ουσιαστική συζήτηση. Διακεκριμένοι ομιλητές από τη Ελλάδα, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα συμμετάσχουν για ακόμα μία χρονιά στο συνέδριο για να μοιραστούν τις γνώσεις τους και το όραμά τους επί του θέματος.

Βρείτε εδώ την προσωπική σας πρόσκληση. Για να κλείσετε τις θέσεις σας, ολοκληρώστε την εγγραφή σας εδώ για να λάβετε το QR code που είναι απαραίτητο για την είσοδό σας.
Μπορείτε να συμπεριλάβετε τον κωδικό κουπονιού: 7thSustainGuest στο σχετικό πεδίο για να εξαλείψετε το κόστος.

Για το πιο ενημερωμένο πρόγραμμα πατήστε εδώ.